Известие

Collapse
No announcement yet.

загадка страно с радятора и уредите за температурата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• загадка страно с радятора и уредите за температурата

МОЛИА маан иадове с новата 155 ца в8 начи вчера иа зиамм от горубляне карам иа до квартала и в квартала запуши иако двигатела викам запали се ужас ,он не спирам отварам гледам тече нещо си антифриза .Закарах иа на следващиа ден на маистор каза че е радятора което не съм сигора ще го смена ок при италянеца има мисла ,но защо не се вкллючиха да4иците за температурата нищо не ми показа според мен и перката не се включи си4ко уж си бе нормално докато не запуши колата а работат страно ,притесняваме да не стане фал с новия радятор , и ако е радятора от кво се е продупчил .МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО КОЛЕГИ
    Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Харесваш си някой от посочените във форума сервизи и отиваш на посещение.
    А може и майстора да е прав. При температура -3 градуса навън ако ти е пробит радиатора и потече водата (че на горубляне едва ли са доливали пресен антифриз) дори и да ти е само 70 градуса охлаждащата течност ще ти се стори че е станал армагедон под капака.
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

ммм ДА много е прав колегата

Comment

страно като изтече антифриза защто не показа на дачиците перката дали работи ?

Comment

: - )

Ми защото няма как да покаже на датчик перката дали работи. Тя работи с релета който се управляват от датчик за ТЕМПЕРАТУРАТА който изобщо не се интересува колко охлаждаща течност има. Даже на празен радиатор изобщо няма как да отчете висока температура. Така че даваш колата на контакт, откачаш буксата от радиатора и даваш крачетата на късо с едно кабелче. Трябва да завърти иначе имаш и ел. проблем, тука има теми за това много).
          Обаче е притеснително че на тези студове се е пукнал радиатора защото същата замръзнала вода е била и в блока на двигателя. Дано от преди това си е бил пробит и само запушен за продажба
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Alexanderbb мерси колега ти ме шашна а дано щото ониа на горублиане като се врна ще му се стори тесна караваната мерси .

Comment

Почнете да пишете нормално бе хора, кви са тея писания два реда ги чета пет минути, ще почна да заключвам неграмотните теми, а те са много напоследък
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

извинявам се ако нещо съм обркал но брзам и съм се нервирал доста пк и не пиша често на български

Comment

Първо си купи радиатор!...за предпочитане е НОВ ...а след това лесно ще провериш датчиците?....ако се затрудняваш!...питаи?....ще помагам, доколкото мога!
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

ок колега мерси надявам се да е ок сичко

Comment

Дано да е така.....само да не си изял някое по големо дарво от Гурубляне......С ЗДРАВЕ ДА Я КАРАШ
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Моля за помощ

Заинтересувана съм от темата а и чесно казано никакво понятие си нямам от коли! Имам проблем със радиатора, но въпроса ми е дали някой може да ми каже актуални цени, защото на мен ми обявиха цена от 530 лв. само за радиатора без монтажа. Моля ви споделете ако имате някаква различна информация или същата ще ви бъда много благодарна!
                        Alfa Romeo 155 2,5 Disel 12.1994

Comment

Мисля че колегите ще помогнат но трябва да значт за каква алфа става въпрос с кой двигател каква мощност и година на производство.
                          156 1,8 ТS 99
                          Nissan Murano 2005

Comment

Аммм с риск да прозвучи малко тъпо съм жена и не знам дали информацията ще е точно тази която искате модела е 155 2,5 (май това е мотора) годината е 1994. А май трябва да кажа, че е дизел не знам дали има значение ама за всеки случай Много благодаря предварително
                            Alfa Romeo 155 2,5 Disel 12.1994

Comment

Lady_B_ пиши ми на лс ще те пратя кадето трябва научих кое каде за радятори и сравних цени аз си зех от темпра 130 лв а за 155 в8 с климатроник е 180 лв ако ти е същата кола бягаи от там 530 лв тиа са ненормални

Comment

Working...
                              X